top of page

Contact

Bedankt voor de inzending!

Contact: Contact

Verzending, betaling en retour

Contact: FAQ

Verzending en levering

Voor de verzending en afhandeling van pakketpost binnen Nederland wordt een standaard tarief van €2,95 berekend. Bestellingen worden als brievenbuspakje verstuurd. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld worden binnen 2 - 4 werkdagen bezorgd (uitgezonderd zijn zaterdagen, zon-en feestdagen).

Betaalmogelijkheden

Bestellingen kunnen enkel worden betaald middels IDeal.

Retourneren

Als een artikel niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het product terugsturen. Er geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Wilt u een product retourneren, meldt dit aan ons binnen 14 dagen na ontvangst: – Stuur een mail naar info@koraal-jewelry.nl – Verpak de ongebruikte en onaangebroken artikelen zo netjes mogelijk en in de oorspronkelijke verpakking.


Zorg dat de retourzending voldoende gefrankeerd is (retourneren is op eigen kosten). U kunt de retourzending sturen naar:

Koraal Jewelry

Parkweg 21

8191 JK Wapenveld.


Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het retourbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening. Retourzendingen die niet zijn gefrankeerd, artikelen die zijn aangebroken, onzorgvuldig zijn verpakt en/of zijn beschadigd worden niet gecrediteerd.

Vragen?

Heb je specifieke vragen over een product of bestelling, vul dan het contactformulier hierboven in. Wij antwoorden binnen 24 uur.

bottom of page